EJtraining.nl voor een veilig en gezond bedrijf


EJtraining.nl is specialist in het geven en ontwikkelen van ARBO, veiligheid, sport en gezondheidstrainingen. Binnen onze organisatie wordt samengewerkt met tal van specialisten om altijd de juiste specialist / trainer voor uw of uw bedrijf beschikbaar te stellen.

Bedrijven en organisaties die de veiligheid willen vergroten en of de risico’s binnen de organisatie op een rij te willen hebben zijn bij EJ training op het juiste adres.

Waarom moeten we de veiligheid en gezondheid verbeteren? Er gebeurt hier toch nooit iets! Dit is een veel gehoorde uitspraak binnen bedrijven. Dit blijkt echter niet zo te zijn. Een veiligheid of gezondheid training maakt daarom zichtbaar waarom het belangrijk is om te investeren in veiligheid en gezondheidstrainingen.

Naast de ARBO en veiligheidstrainingen verzorgt EJ training ook sport en gezondheidstrainingen zoals in de duursporten schaatsen / skeeleren, fietsen, hardlopen en werken aan teambuilding voor bedrijven, verenigingen en individuen. Ook binnen de sport en gezondheidstrainingen wordt samen gewerkt met verschillende specialisten.