Basisveiligheid VCA


Bij ons worden de VCA-trainingen op verschillende onderwijs niveaus gegeven, een boven landelijk gemiddeld slagingspercentage heeft dit tot resultaat. Tijdens de training word je voorbereid op het examen Basisveiligheid VCA of voor veiligheid voor operationele leidinggevende (Vol-VCA). Het bezit van een certificaat basisveiligheid is verplicht voor alle operationele medewerkers in bedrijven die gecertificeerd zijn of voornemen zich te gaan certificeren volgens VCA* of **.

Zzp’ers die bouw werkzaamheden verrichten dienen in het bezit te zijn van het VOL-VCA certificaat. Tevens worden deze VCA-trainingen ook gegeven voor de groen sectoren VCA – Basis en VOL.

Trainingsdoel
Veiligheid behandelen en creëren binnen uw bedrijf voor medewerkers, voldoen aan de ARBO-wet en het behalen en behouden van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Prijzen

Basisveiligheid

1-daagse training € 225,-
2-daagse training € 265,-

Veiligheid leidinggevenden

1-daagse training € 265,-
2-daagse training € 315,-


* exclusief BTW, inclusief catering (lunch, koffie en thee) cursusmateriaal, examen en certificaat.


Trainingslocatie

De deelnemers kunnen desgewenst op eigen locatie en in company worden opgeleid. Het is mogelijk om de training via CCV accredicatiepunten aan te vragen ten behoeve van nascholing code 95.